Живот

Најава за традиционалното Велигденско Супер Ел Класико 2018

Најава за традиционалното Велигденско Супер Ел Класико 2018

April 3, 2018, Comments Off on Најава за традиционалното Велигденско Супер Ел Класико 2018

Традицијата продолжува! Во недела, на Велигден, на Гоце Делчев Арената  најавуваме уште едно издание на ...

Лична Македонија

Волинчанецот Зоран Ногачески е кандидат за градоначалник на општина Дебрца

Волинчанецот Зоран Ногачески е кандидат за градоначалник на општина Дебрца

September 21, 2017, Comments Off on Волинчанецот Зоран Ногачески е кандидат за градоначалник на општина Дебрца

Волинчанецот Зоран Ногачески е изборот на кандидат за Градоначалник на општина Дебрца од Коалицијата “ ...

Земјоделство

Волинчанецот Зоран Ногачески е кандидат за градоначалник на општина Дебрца

Волинчанецот Зоран Ногачески е кандидат за градоначалник на општина Дебрца

September 21, 2017, Comments Off on Волинчанецот Зоран Ногачески е кандидат за градоначалник на општина Дебрца

Волинчанецот Зоран Ногачески е изборот на кандидат за Градоначалник на општина Дебрца од Коалицијата “ ...

Верски календар

Преподобен Наум Охридски Чудотворец

Преподобен Наум Охридски Чудотворец

July 3, 2017, Comments Off on Преподобен Наум Охридски Чудотворец

Споменот на светиот рамноапостолен Наум се твори на 20 јуни/3 јули, 23 декември/05 јануари. Ученик ...