14-то издание на Турнир во мал фудбал Пресвета Богородица-Волино

August 13, 2011
14-то издание на Турнир во мал фудбал Пресвета Богородица-Волино

 14-то издание на турнирот во мал фудбал Пресвета Богородица-Волино официјално стартува во недела, 14 август, во 20,оо часот. Жрепката ќе се изврши денес, сабота, 13 август, во 21.00 часот. Досега учество на турнирот пријавиле 26 екипи. На спортскиот полигон се вршат последните подготовки за отпочнување на турнирот. Ексклузивно volino.org како медиумски покровител на турнирот ќе ги следи и известува за натпреварите на турнирот. Првото место на турнирот ќе го брани минатогодишниот победник, екипата на Бел Мерцедес.

Поврзани написи