Порталот volino.mk повторно активен

Порталот volino.mk повторно активен

Почитувани читатели, порталот volino.mk е повторно активен. По повод јубилејот 10 години од основањето кој ќе биде свечено прославен на 1 Јануари 2020 година, порталот го ребрендираше својот изглед, согласно најновите web дизајн стандарди. Порталот www.volino.mk...