3-МФЛ : Сатеска гостува во Враништа

3-МФЛ : Сатеска гостува во Враништа

Утре во рамките на 7 -то коло од 3-та МФЛ Југозапад, Сатеска гостува во Враништа, каде домаќин е ФК Македонија. Екипата на ФК Сатеска во изминатите две кола е без пораз и сериозно ќе атакува кон нови три бода кој ќе значат избегнување на опасната зона, додека...
Честит 11 Октомври – денот на македонското народно востание против фашистичките окупатори

Честит 11 Октомври – денот на македонското народно востание против фашистичките окупатори

Македонија денеска со гордост и длабока почит го одбележува 11-ти Октомври, денот на македонското народно востание против фашистичките окупатори. Македонскиот народ пред точно 78 години на денешен ден, се запиша во светлата книга на народите на светот кои што го...