Сатеска во победничка серија

Сатеска во победничка серија

Победничката серија на Сатеска продолжува. На денешното гостување во Враништа, во рамките на 7-то коло на Третата лига Југозапад, екипата на Сатеска не само што остана непоразена, туку забележа победа и нови три бода против домаќинот , екипата на ФК Македонија, со...