Благодарност до покровителите и спонзорите на Богородица Куп 2012 – Волино

August 29, 2012
Благодарност до покровителите и спонзорите на Богородица Куп 2012 – Волино

Организаторот на турнирот ” Богородица Куп 2012″ – Волино, сака да им се заблагодари на сите оние кои го подржаа овај спортски настан:

ОРГАНИЗАТОР 

Фудбалски Клуб Сатеска Волино

ПОКРОВИТЕЛИ

Црква Успение на Пресвета Богородица-Волино

Македонска Православна Црква-Охридска Архиепископија

Дебарско-Кичевска Епархија

Парохија Мешеијшка

Месна заедница Волино- месна самоуправа

СПОНЗОРИ 

1. Општина Дебарца-единица на локална самоуправа

                седиште-с.Белчишта

                         Тел- 046/ 286 855

2.Бокоп Боровец

Бокоп ДОО с.Боровец Струга е фирма која се занимава со изведба на сите видови градежни работи од нискоградба и високооградба. Со преставништво(канцеларија)  во Охрид на ул. Кузман Јосифовски, зграда Ремис бб. Тел/факс 046/260/140, претставништво во с.Боровец,и на ул. Железничка, коплекс Градинар.

www.bokop.mk

3. Моби Петрол Дооел Охрид

Трговија со сурова нафта, нафтени деривати, биогорива и горива за транспорт

4. Радио такси Бел Мерцедес Охрид -такси компанија

Бел Мерцедес 1580

ул.Париска Комуна бр.15
046/263 807

070/075 25 91 80

           15 – 80
Бел Мерцедес-Д

Секаде низ светот, Брзо, Безбедно, Ефтино, Бел Мерцедес 070/075 25 91 80 звони исклучи или 15-80.

5. Кафе Бар Холивуд Волино

6.Пупе Компани Охрид – превоз на патници

 

адреса: Момчило Јорданоски 4 Охрид

7.Мила Охрид Дооел Охрид

 

8.Тупанчески Дооел Волино

9. Фудбалска федерација на Македонија

Општински фудбалски сојуз Охрид

 

адреса: Серафим Китановски б.б

место: ОхридMK

телефон: (046) 264 308

телефон 2: (071) 693550-секретар

локација: градски полигон

10. Ми-Тина Дооел Охрид Маркет Бојан Волино

11. Чалдрмоски Дооел Волино, сендвичара Кико, Кристијан Чалдрмоски

 12. Омега Експрес Охрид 

Телефон: моб 075/453839; моб 075/453837

 13. Базен Aqua Blue – Волино

14. www.buum.mk – подршка и афирмација на турниорот 

15. Крсте Илинкоски, Илија Печоски, Зоран Цветаноски кои донираа топки

МЕДИУМСКИ ПОКРОВИТЕЛ

Поврзани написи