Благодарност за “СПОМЕНИТЕ”

June 3, 2011
Благодарност за “СПОМЕНИТЕ”

Благорарејќи на ангажираноста на Воличани, акцијата за собирање фотографии од минатото се одвива успешно. Во оваа прилика тимот на volino.org им се заблагодарува на сите кои допринесоа за збогатување на галеријата, а истовремено да ги охрабри сите оние кои имаат фотографии да ги споделат со нас.

Со почит volino.org

Поврзани написи