Богородица Куп 2012: Награден фонд

August 28, 2012
Богородица Куп 2012: Награден фонд

Од страна на Организаторот на Богородица Куп 2012 и официјално е утврден наградниот фонд и  одредени се наградите кои вечерва ќе бидат доделени на најдобрите поединци и екипи.

Поединечни награди

ЗА НАЈДОБАР СТРЕЛЕЦ НА ТУРНИРОТ-пехар, признание, парична награда/1000 денари,

ЗА НАЈДОБАР ГОЛМАН НА ТУРНИРОТ- признание, голмански ракавици,

ЗА НАЈДОБАР МЛАД ИГРАЧ- признание, фудбалски дрес

ЗА НАЈКОРИСЕН  ИГРАЧ/МВП НА ТУРНИРОТ-пехар, признание

Награди за најдобрите екипи

ПРВО МЕСТО-пехар,златна плакета,златни медали, амблем на турнирот,парична награда/45.000,оо денари,

ВТОРО МЕСТО- пехар,сребрена плакета,сребрени медали, амблем на турнирот,парична награда/20.000,оо денари,

ТРЕТО МЕСТО- пехар,бронзена плакета,бронзени  медали, амблем на турнирот,парична награда/10.000,оо денари,

ЧЕТВРТО МЕСТО-плакета,амблем на турнирот,парична награда/3.000,оо денари.

Поврзани написи