Богородица Куп 2012: Вечерва полуфиналето

August 27, 2012
Богородица Куп 2012: Вечерва полуфиналето

Вечерва на програмата на Богородица Куп 2012 се двата полуфинални натпревари.

На Гоце Делчев Арената играат:

21,00- ФК САТЕСКА – РЕМИС

22,00- ФК СТЕФАН ТОЛЕСКИ – БЕЛ МЕРЦЕДЕС

Поврзани написи