Тип 1х2

Типување со volino.org

December 20, 2011

Почитувани читатели, На ваше барање од денес volino.org  започнува со специјален блог Тип 1х2 каде нашата редакција ќе дава свое мислење за тикет на денот, наптревари за сингл, Џек Пот тикет со спортски натпревари, а воедно и читателите во истоимената категорија ќе ... Дочитај »