Лична Македонија

Смоларскиот водопад

June 30, 2011

Лична Македонија е нова категорија на volino.org, во која ќе објавуваме фотографии од природното и културното богатство на нашата чудесно убава Македонија,  изворно видени преку нашиот фотообјектив  или на наши пријатели. Ве охрабруваме доколку со Вашите фотокамери  или мобилни телефони ... Дочитај »