Забава

Rémi Gaillard – французинот кој што ќе ве насмее (видео)

February 7, 2011

Често ќе слушнете како некои луѓе  ви се жалат, дека животот им бил досаден и незнаат како да се забавуваат. Меѓутоа има и едно типче кое со сигурност знае како да се забавува и притоа да заработува од тоа. Тоа ... Дочитај »

Don’t Бери Гајле (видео)

February 6, 2011

Специјален поздрав од Volino . org до сите Волинци и Македонци во дијаспората Дочитај »