January 1, 2012

Тимот на volino.mk  Ви посакува Среќна Нова 2012 година ! Добро здравје, многу љубов и успех во се што работите,  и нека оваа година ви го донесе сето она што минатата го заборави.

Новата година нека Ви донесе исполнување на соништата  и многу нови радости!

Роденденски коктел за една година volino. org

Денес, 01 јануари 2012 година, Нова Година volino.org сега ребрендиран во volino.mk го слави својот прв роденден.

По тој повод Тимот на www.volino.mk  денес, со почеток во 18.00 часот, во просториите на Основното училиште приредува РОДЕНДЕНСКИ КОКТЕЛ, на кој ќе Ве послужиме со парче од роденденската торта и мал подарок-Верски календар за 2012 година, со логото на www.volino.mk Топлата страна од сонцето.

Поканети сте сите!

Ве очекуваме!

Поврзани написи