Финале на Богородица Куп 2012

August 28, 2012
Финале на Богородица Куп 2012

Спортски полигон Арена Гоце Делчев, Волино

21,30 НАТПРЕВАР ЗА ТРЕТО МЕСТО  ФК СТЕФАН ТОЛЕСКИ/Пештани-РЕМИС/Охрид

ФК СТЕФАН ТОЛЕСКИ Павел Кочоски,Горан Медароски,Јован Медароски,Аце Најдески,Златко Чашиткоски,Аце Струмоски,Кристијан Маркоски, Крсте Лекоски, Мите Ампов, претставник Роберт Макачоски, спонзор ФК Стефан Толески/Пештани

СТЕФАН ТОЛЕСКИ – Пештани

РЕМИС:  Виктор Илоски,Шенол Меди,Ване Никодиноски,Димче Шопоски,Фатмир Бафто,Александар Колоски,Зоран Лолески,Ѓоко Силјаноски,Иво Танески, Бале Лолески, спонзор ГП Ремис Охрид

 

РЕМИС – ОХРИД

23.00 ЗА ПРВО МЕСТО  ФК САТЕСКА/Волино-БЕЛ МЕРЦЕДЕС/ Охрид

ФК САТЕСКА: Костадин Силјаноски, Александар Силјаноски, Саше Силјаноски, Никола Скепароски, Димче Скепароски, Никола Секулоски, Дарко Бочески, Илија Трпкоски, Даниел Митрески, Александар Л.Силјаноски, Претставник: Игор Терзиоски – Шуте, Алијас Пабло Ескобар, Спонзор: Крсте Илинкоски.

САТЕСКА – Волино

БЕЛ МЕРЦЕДЕС: Ѓорѓиоски Пеце, Едис Абди, Крцоски Сашо, Целакоски Ристе, Митрески Љупчо, Велески Александар, Ецкоски Марјан, Нически Антонио, Стојкоски Никола, Далчев Љупчо, Претставник: Тасески Иво, Спонзор: Радио Такси Бел Мерцедес Охрид.

БЕЛ МЕРЦЕДЕС – Охрид

Судиска тројка: Ецкоски Марјан, Настоски Марјан и Секулоски Воислав.

Поврзани написи