Продолжувајќи ја традицијата со ракија и вино, колбаси и топло лепче, волинци под маски ја дочекаа Старата Нова година.

Како и минатата година такаа и оваа, продифилираа голем број на маски.

Денес, на “срцело”,  продефилира многу нови маски, притоа трите најдобри маски беа наградени од жирито.

Volino.mk Ви пренесува една ретроспектива од случувањата за Василица во Волино

За многу години! До година пак да си славиме!