ФОТО: Јордан Митев го крена Волино на нозе

July 19, 2012
ФОТО: Јордан Митев го крена Волино на нозе

Јордан Митев повторно го крена Волино на нозе. Впорчем и што друго можеше да се очекува од еден ваков голем естраден уметник. Вчеравечер кафе барот Холивуд беше претесен за сите гости кои присуствуваа на неговиот настап во Волино. Јордан Митев како и секогаш на ниво, во ниту еден момент не остави да падне атмосферата, напортив постојано ја потгреваше со убавите македонски песни.

Погледнете како помина забавата низ  фото објективот на volino.mk….


Поврзани написи