МЗ Волино: Соопштение

November 2, 2011
МЗ Волино: Соопштение

Советот на Месната заедница село Волино ги известува граѓаните на Волино, корисници на услугите во општинскиот линиски превоз на патници дека на ден 03.11.2011 година-четврток, со почеток во 18.00 часот, во основното училиште ќе се одржи средба со лиценцираниот превозник “Пупе компани”, на која ќе се разговара за проблемите во врска со превозот. На средбата ќе присуствуваат овластен претставник на превозникот и на општина Дебарца.

Поврзани написи