Од златно и сребрено до дрвено и камено

June 26, 2016
Од златно и сребрено до дрвено и камено

Народот рекол дека убавите работи брзо се забораваат. Не така далеку се 2006,2007… 2015. Денес, кога сите тераат напред, ние се враќаме назат. Кога сите градат, ние растураме. Кога сите создаваат, ние разнебитуваме. А, бевме поблиску од сите.

Нека фотографиите во прилог ја доловат заборавеноста.Поврзани написи

Коментарите се затворени.