ОФЛ: Сатеска гостува на Грашница

September 21, 2012
ОФЛ: Сатеска гостува на Грашница

Викендов на програмата е второто коло од Општинската фудбалска лига- Охрид. Оваа сабота ФК Сатеска ќе гостува на Грашница каде  ќе биде пречекана од екипата на ФК Воска. Имајќи ги во предвид претензиите кои ги има Сатеска, ќе атакува кон освојување на нови три бода. Па со таа цел ги покануваме сите љубители на фудбалот и подржувачи на ФК Сатеска, сабота со почеток во 16:00 ч. да не почестат со нивното присуство и да дадат максимална подршка за Сатеска.

Останати натревари викендов:

Поврзани написи