Познати двојките за меморијалниот турнир во Лешани

May 30, 2014
Познати двојките за меморијалниот турнир во Лешани

Познати се двојките за 14-от меморијален турнир Кирил Николовски – Камачо.

ФК Сатеска во првата рунда од турнирот ќе се сретне со екипата на ФК Мазатар од Брежани.

Финалето од меморијалниот турнир во голем фудбал закажано е за на  на 14 јуни во Лешани.

Преостанати двојки : Лешани – Дебрца,  Св. Петар и Павле – Илинден, Злеси/Славеј – Рудар.

 

Поврзани написи

Коментарите се затворени.