Сатеска во потера по нови три бода

March 30, 2012
Сатеска во потера по нови три бода

Вечерва во 20:00 ч. екипата на Сатеска го игра второто коло од Велигденскиот турнир во мал фудбал во Охрид. Овој пат нови три бода ќе се бркаат против екипата на Инекс Горица, која во првиот натпревар забележа пораз. Во истата група во 22:00 ч. силите ќе ги одмерат   Бекче и АСМ Рача.

Табела:

1. Сатеска 1 1 0 0 3-1  3
2. Бекче 1 1 0 0 1-0  3
3. Инекс Горица 1 0 0 1 0-1  0
4. АСМ Рача 1 0 0 1 1-3  0

Поврзани написи