фото: Се гради трибина на спортскиот полигон

August 1, 2011
фото: Се гради трибина на спортскиот полигон

Започна реализацијата на уште еден проект во Волино. Се гради трибината на западниот дел од спортскиот полигон. На вчерашната масовна акција се поставуваше металната конструкција од трибината. Средствата за изградба на трибината, во износ од 100.000,оо денари ги обезбеди општината Дебарца. Се очекува работите на изградбата на трибината да завршат до почетокот на турнирот во мал фудбал во чест на Пресвета Богородица.

Поврзани написи