Се одржа есенскиот училишен крос

November 8, 2011
Се одржа есенскиот училишен крос

 

Денес, 8.11.2011 година, Митровден, во организација на ОУ Дебрца се одржа есенскиот училишен крос на кој учествуваа сите ученици од училиштето. Кросот се одржа на патека низ улиците на Белчишта, во должина од околу 2 км. На кросот беа доделени награди за најдобрите ученици, во женска и машка категорија. Медалите ги додели Градоначалникот на општината. Од волинските ученици најдобропласиран беше Кирил Силјаноски, кој го освои четвртото место.

доделување на медалите во женска конкуренција

Волинските маратонци-Валентин Петрески, Кирил Силјаноски, Климент Николоски и Даниел Короскоски

Волинските маратонци-Валентин Петрески, Кирил Силјаноски, Климент Николоски и Даниел Короскоски

Поврзани написи