Соопштение: В сабота акција во Црквата

April 26, 2012
Соопштение: В сабота акција во Црквата

Месната заедница село Волино Ве информира дека во сабота /28 април, со почеток во 10.00 часот ќе се изведе работна акција за бетонирање на патека од камбанаријата до бунарот во дворот на Црквата Успение на Пресвета Богородица.

Молиме за масовно учество/ посебно младите на Волино ги очекуваме во поголем број.

Месна заедница село Волино

Црковен одбор на Црква Успение на Пресвета Богородица.

Поврзани написи