Вечерва на Богородица Куп 2012

August 28, 2012
Вечерва на Богородица Куп 2012

Вечерва на Богородица Куп 2012 е големото финале и завршницата на годинешното 15-то издание на Турнирот.

28 август 2012 година, спортски полигон Арена Гоце Делчев, Волино

21.30– Натпревар за трето место  ФК СТЕФАН ТОЛЕСКИ – РЕМИС

22.30- Доделување на благодарници на спонзорите на Богородица Куп 2012

-Доделување на Плакети и благодарници  од страна на Месната заедница Волино на поединци кои во изминатата година  дале посебен придонес и заложби за развојот на село Волино,

23.00– Финале:  натпревар за прво место  ФК САТЕСКА – БЕЛ МЕРЦЕДЕС

00.00 – Доделување на поединечни награди и прогласување на најдобрите на Богородица Куп 2012,

00.30-Свечено затворање на Богородица Куп 2012 со голем ОГНОМЕТ.

Поврзани написи