Викендов се игра 13-то коло од ОФЛ

March 17, 2012
Викендов се игра 13-то коло од ОФЛ

Денес во ракмите на ОФЛ – Охрид се игра 13-то коло, во кое екипата на ФК Сатеска на гостински терен ќе се обиде да ја докаже фаворитската улога против екипата на ФК Св. Петар и Павле од Лешани. Натпреварот ќе се одигра на стадионот во Мешеишта со почеток во 15:00 ч.

Останати двојки за викендот:

15:00 h Оровник Оровник Дебрца Дебрца  – 
15:00 h Воска Воска Илинден (В) Илинден (В)  – 
Недела, 18.03.2012 – 13. Matchday
15:00 h Вапила Вапила Лакочереј Лакочереј  – 
15:00 h Злести Злести Славеј Славеј  – 
15:00 h Рудар(К) Рудар(К) Вулкан Вулкан

Поврзани написи