Викендов започнува новата сезона од ОФЛ 2014/15

September 9, 2014
Викендов започнува новата сезона од ОФЛ 2014/15

Викендов започнува новата сезона од Општинската фудбалска лига – Охрид.  Оваа година лигата ќе брои десет екипи вклучувајќи ја и екипата на ФК Сатеска. Сатеска како минатогодишен освојувач на лигата. пред себе ќе има тешка задача во одбрана на титулата.

Во летниот преоден рок екипата ја напуштија: Јован Стоески, Сашо Кожески, Милчо Печоски (ФК Младост У21).

Во првото коло Сатеска и гостува на Дебарца во Белчишта.

Натреварот е со почеток во 16:30.  

Се гледаме во Белчишта!

Поврзани написи