Во Волино до 14 часот гласале 155 избирачи

June 5, 2011

На предвремените парламентарни избори 2011 во Волино, на избирачкото место број 1346 од вкупно запишаните 490 избирачи до 14, оо часот гласале 155 избирачи или 31,6 % .

Гласањето тече во мирна и демократска атмосфера и ќе трае до 19,оо часот.

Поврзани написи