Волинчани се информираа за значењето на Агро Синдикатот

November 19, 2013
Волинчани се информираа за значењето на Агро Синдикатот

Вчеравечер во просториите на старото основно училиште во Волино, тим од Агро синдикатот на Македонија, предводен од претседателот Г-динот Живко Даневски, оствари средба со жителите на Волино. На, средбата присутните беа запознаени со начинот и работата , улогата и значењето на Агро синдикатот, како грански синдикат во составот на Сојузот на синдикатите на РМ.

Поврзани написи

Коментарите се затворени.