Волино под магла

December 29, 2013
Волино под магла

Вечерва  Волино е обвиено во густа магла, што е несекојдневна појава.  Имено маглата како метеоролошка појава не е карактеристична за Волино. Просечно годишно ја има десетина пати и тоа многу ретка.  Сепак, вечерва тоа е исклучок.

IMG_2277 IMG_2252

Поврзани написи