Втор ден на Турнирот во Волино

August 16, 2011

Вториот ден на фудбалскиот турнир се одиграа четири натпревари.

Постигнати се следните резултати:

Драган&Јовче Враништа – Коњско  3-2 ( 2-1)

Сатеска ветерани-Аптека Христијан први Филип втори 1-6 ( 1-4)

Катастар Нова- Пупе компани  4-2 ( 0-1)

Ретифика- Маркет Ѓоко 3-4 ( 3-2).

 

Денес се играат три натпревари:

20.00 Волино Сити – Фаланга

21.00 Винковачка 13 – Делаго

22.00 Ѓорго Оздолени – Џале турс Пештани

Поврзани написи