Земјо македонска во ново аранжманско руво

September 11, 2011

Легендарната тема Земјо македонска, најмногу позната по изведбата на Васка Илиева, во ново аранжманско руво, за јубилејот 20 години независна Македонија, ни ја донесе виолинистот Зоран Џорлев, заедно со ансамблот Танец.

Уживајте !

httpv://www.youtube.com/watch?v=DSIypRdzQEM&feature=player_detailpage

Поврзани написи